• Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzenden
  • Veilig betalen

Disclaimer

Ten behoeve van de wet en regelgeving heeft Mostwantedfashoin.nl een disclaimer opgesteld welke iedere gebruiker van deze website in acht dient te nemen. De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Mostwantedfashion.nl

Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Mostwantedfashion.nl. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Mostwantedfashion.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De prijzen op deze website zijn in euro's incl. 21% BTW, en onder voorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen.

De informatie op de site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Mostwantedfashion.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Aansprakelijkheid
Hoewel Mostwantedfashion.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Mostwantedfashion.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via het internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Mostwantedfashion.nl, welke geen eigendom zijn van Mostwantedfashion.nl, maar zijn puur ter informatie van de bezoeker opgenomen. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waar met (hyper)links naar wordt verwezen en welke niet eigendom zijn van Mostwantedfashion.nl wordt onthouden.

Mostwantedfashion.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »